In conformitate cu OG 21/92, L 449/03 si L296 / 04 , cu modificarile si completarile lor ulterioare, SC Peintermarket SRL. Producator si distribuitor in Romania al produselor si componentelor din domeniul tehnicilor de umbrire, garanteaza prin prezenta calitatea produselor (mentionate in tabelul de mai jos) 12/24 luni de la livrare. Termenul de garantie se prelungeste cu timpul cat produsul a fost in reparatie in interiorul perioadei de garantie. In perioada de garantie, SC Peintermarket SRL. Va repara sau inlocui produsele pe cheltuiala proprie. Pentru a putea beneficia de garantia de mai sus, cumparatorul trebuie sa respecte urmatoarele conditii, pe intreaga perioada de garantie:
– Sa se conformeze instructiunilor de folosire, instalare, exploatare si intretinere a produsului respectiv.
– Sa depoziteze produsele in incaperi lipsite de praf sau agenti corozivi, la temperaturi normale (in intervalul 5-30 grade) si umiditate relativa de maximum 80 %.
– Sa transporte produsele in ambalaje corespunzatoare, ferindule de intemperii, loviri, deteriorari.
Produsele isi pierd garantia daca se constata ca produsul prezinta deteriorari de felul: spargeri, deformari, urme de lovituri, izbiri etc. ruperea, taierea sau smulgerea elemente componente ale produsului, degradarea produsului ca urmare a transportului neadecvat de catre client sau a montarii gresite de catre client fara asistent specializat. Pe durata medie de utilizare a produsului, care este de 5 ani de la vanzare SC Peintermarket SRL.

Va asigura cumparatorului , contra cost, service-ul, conform legislatiei in vigoare. Reclamatiile se rezolva in 15 zile calendaristice de la data sesizarii in scris.

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi S.C. Peintermarket SRL Beclean, Strada Primaverii Nr.16 BN RO 425100 cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J6/205 /2016, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform HG 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele de mai jos, la care se refera aceasta declaratie, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt conformitate cu descriile tehnice din oferte: Componentelor si a produselor finite din domeniul tehnicii de umbrire. Porti garaj. Usi aluminiu.