Stiai ca

Datorită ploilor torenţiale, a proceselor de îngheţ-dezgheţ al calotelor de zăpadă care se formează iarna pe glafurile orizontale ale ferestrelor, precum şi protejarea faţadelor de scurgerile de apă cu impurităţi pe acestea creând un aspect exterior neplăcut, s-a găsit soluţia ca aceste zone ale ferestrelor să fie protejate cu glafuri din diferite materiale: tablă zincată, laminate din aluminiu, gresie de exterior, plăci din marmură sau granit, etc. proiectate şi prelucrate corespunzător dimensiunilor ferestrelor la care se montează.Montarea ferestrelor sau a usilor de interior/exterior prevăzute cu glafuri exterioare şi interioare trebuie să se realizeze cu respectarea tuturor condiţiilor de etanşare şi conform cu detaliile de execuţie prevăzute de proiectant.
Operaţiunea de montare a glafurilor este separată de montarea ferestrei şi se poate realiza pentru întreg obiectivul (apartament, casă, bloc) fie de echipa PEINTERMARKET de montaj de la tâmplărie.

Dar stai

Ti-ai achiziționat tâmplărie PVC/Al sau uși interior/exterior si nu ai cine sa le monteze??
Lucrarile de amenajari interioare efectuate de echipele noastre pot satisfice cele mai exigente cerinte, pornind de la amenajari pentru apartamente de lux pana la interioare de birouri, banci ,spatii comerciale , magazine de prezentare si comercializare etc.
Prin colaborarea cu echipele noastre de amenajari interioare obtineti lucrari de calitate deosebita si garantia lucrului bine facut. Pe tot parcursul lucrarii beneficiati de consultanta de specialitate din partea reprezentanului nostru zonal.

Deci

Apelează cu încredere la MC&A si noi iti putem face montajul si/sau achiziția ta la prețuri reduse la calitate înaltă.
Nu uita, PEINTERMARKET ofera garanție pentru montaj, asa ca apeleaza acum si încredere in MC&A precum au si vecinii sau prietenii tai care ne-au recomandat.

Cum masuram

© Toate drepturile rezervate MC&A