TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC


Compania PEINTERMARKET se incadreaza in nevoile specifice clientilor in domeniul tamplariei din aluminiu sau pvc, oferind acestora produsele mult visate si concepute corespunzator de catre noi din punct de vedere calitativ si estetic.
 

USI DE GARAJ


PEINTERMARKET producesi comercializeaza unele dintre cele mai fiabile si rezistente usi de garaj construite pentru dotarea caselor, garajelor si parcarilor. De asemenea, ofera o mare varietate de alegere a tipurilor de usi pe diverse culori.
 

MARCHIZE


Atunci cand vremea se imbunatateste, terasa ne striga! Combinand mobila, plantele, lumina si accesoriile, terasa creeaza mediul perfect pentru pranz, seri sau relaxare cu familia si prietenii. Marchizele de la PEINTERMARKET sunt solutia.
 

JALUZELE


Decorarea interiorului dumneavoastră pare o alegere dificilă? Jaluzelele realizate de noi sunt soluția. Pornind de la ideea de a vă proteja încăperea de razele soarelui și totodată de a vă decora ferestrele într-un mod elegant am conceput cel mai eficient produs pentru a crește eleganța încăperii.
 

ROLETE


Roletele au dat încăperilor, întotdeauna, un aer de sobrietate, vizitatorii dumneavoastră aceștia dorind, necondiționat, să știe dacă nu cumva ați folosit serviciile unui designer de interioare pentru a realiza o încăpere atât de frumoasă și elegantă.
 

PLASE INSECTE


Pe lângă nota de eleganță pe care o dau încăperii, acestea sunt un mijloc foarte eficient de a menține insectele la distanţă și de a păstra interioarele protejate. Cu aceste elemente veți elimina din decor soluțiile chimice împotriva acestor insect și, implicit, mirosurile lor neplacute.
0

Your Cart

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin